Assessment, inzicht in persoonlijkheden

Barfield Executive Search werkt met een trefzekere en heldere online persoonlijkheidstest. Deze tool heeft een wetenschappelijke basis en is gebaseerd op de meest recente inzichten. Via deze assessment methodiek is het mogelijk de persoonlijkheid van kandidaten inzichtelijk te maken.

 

Diverse doelen

De methodiek die wij zelf en indien nodig onze assessment partners hanteren geeft managers en kandidaten inzicht in gedrag, houding en ambitie. De resultaten daarvan presenteren we in een duidelijk leesbaar rapport dat u voor diverse doeleinden kunt gebruiken. U kunt het gebruiken voor selectie, management development, de staat van de organisatie of voor persoonlijke (ontwikkel) profielen.

 

Effectiviteit van teams

Naast inzicht in de persoonlijkheid brengt ons assessment ook motivatie en drijfveren in beeld. We voeren een sterkte-zwakte analyse uit in relatie tot kerncompetenties. En we adviseren over het aansturen van mensen met een bepaald profiel. Met ons instrument kunnen we de effectiviteit van teams of management teams meten, aan de hand van de samenstelling van het team. Wat is er wellicht dubbel of wat mist er nog in een team om goed te kunnen functioneren? Dit zijn vragen die beantwoord kunnen worden door een consultant van Barfield Executive Search.

 

Profiel en cultuur

Onze methodiek stelt ons in staat een competentiegerichte search uit te voeren. Samen met de opdrachtgever stelt onze consultant het ideale profiel op. Vervolgens maakt de ranking duidelijk welke kandidaten de meeste of minste aansluiting op het profiel hebben. Hierbij wordt de overeenkomst tussen functie-eisen en competenties aangegeven. Maar ook de mate waarin iemand past bij de cultuur en waarden van een organisatie.

 

Lees meer over onze expertise op het gebied van Executive Search, Multi Level Search en Management Development en Advies.

 

Neem contact op voor meer informatie