Executives, specialisten search

Een succesvolle executive search kan alleen tot stand komen door duidelijke behoeften van de klant, een grondige marktkennis en het bijpassende talent. Het is dan ook belangrijk dat klant en search bureau op vertrouwelijk basis samenwerken om uiteindelijk de perfecte kandidaat te vinden.

 

Punt in de toekomst

Barfield speelt graag een rol bij het identificeren en het matchen van de kandidaten voor de toekomst. In een nauwe samenwerking selecteren wij nieuwe medewerkers die organisaties kunnen brengen naar een volgend punt in de toekomst. Wij vinden het essentieel om mensen aan te nemen die gedijen in de dynamiek van het bedrijf en veranderingen aangrijpen om nieuwe kansen te creëren.

 

Passende drive

Wij stellen vast waar het om gaat in een organisatie en waar de eigenaren of aandeelhouders naartoe willen. Met die achterliggende informatie gaan wij op zoek naar mensen die daarbij passen of daaraan een substantiële bijdragen kunnen leveren. Wij zoeken voor alle mogelijke posities in een managementteam en ook meer specialistische posities. De expertise ligt tot op heden voor een groot deel op zowel commerciële, sales en marketing posities, algemene directiefuncties, operationele en financiële posities.

 

Lees meer over onze expertise op het gebied van Executive Search, Multi Level Search, Assessment en Management Development en Advies.

 

Neem contact op voor meer informatie